+36 30 9 494 493 tanacsadom@gmail.com

Építtessen Üzleti Weboldalt - és plusz profitja lesz belőle!

Örömmel, kíváncsisággal kellene ránézniük.
A honlapja arca - a Cége arca.
A Cége arca? Van hívogató arca?

Rendelj weboldalt ma! Az üzleti szféra számít rád!
Z

A nap 24 órájában képviseli cégünket

Adjon át mindent, amit tudatni akarunk, méghozzá abban a stílusban és formában, ahogy azt marketing megfontolásaink alapján szeretnénk, összhangban a céges arculattal

Hozza be az árát és az üzemeltetési költségeit azzal, hogy folyamatosan megrendeléseket generál és jó hírünket közvetíti a külvilág felé.

Szolgáltatások

A nem létező, vagy a régi, nem reszponzív, nem működő honlap helyett

Webdesign

A vizuális élmény megfogja a látogatót. Forma és funkció, szépség és tartalom találkozása.És, ha mindez ott is tartja, megfogja a látogatót, akkor átadható neki az igényes tartalom.A honlap eléri célját!

Honlap építés

A jó ötlet, a kiváló cég arca, a honlap. A CÉG ARCA! A kivitelezése: mérnöki munka. Műépítészet. Fogjunk neki!

Reszponzív design

Táblagépen, mobiltelefonon ugyanúgy közvetít. Ma már nem lehet a mobilpiacot kihagyni!

Tartalom, nyelvi oldalak

Marketing tartalom írás, szövegkarbantartás, Blog, Facebook, közösségi média, utánkövetés.
Ha ezek nincsenek rendben, az olyan, mintha ötlete, boltja, üzlete egy pincében volna, cégtábla, ismertető nélkül!

Portfólió

Oldalak, projektek, melyek általam, vagy közreműködésemmel készültek

Miért nálam készíttesd?

Kis Dániel vagyok, közgazdász.

Linkedin profil

… „a weboldal egy olyan vektor, ami összekapcsolja a történéseket a világban, és ezáltal lehetőséget ad az embereknek, hogy lássák, elérjék mindazt, amiben különben nem lehet részük, amiről nem lehet személyes tapasztalatuk”…(Sebastião Salgado-t parafrazeálva)

Hosszú éveken át nagy multinacionális cégekben dolgoztam, nem kisvállalkozói szemléletet sajátítva el. Az első online munkám 2002-ben egy egészségügyi cég webshopjának megszervezése és feltöltése volt. Nagyívű projekt volt, 22 000 termékkel, amerikai finanszírozással. Bár jól indult, a “dot.com” válság elsöpörte a finanszírozói támogatást. Az én jó – online – kedvemet is.
2007-ben építette Erdélyi Norbert – kiváló online webépítő mester – első, majd második weboldalamat. Szerkesztésével, adminisztrációjával foglalkozva bennem is felébredt a vágy a saját online világ kialakítására, a titkok és trükkök megtanulására. Médiaügynökségnek dolgozva, az online marketing bel- és külföldi tréningjeit, konferenciáit járva sajátítottam el  – és naponta folytatom – a webépítés fortélyait.
Wordpressben dolgozom leginkább, sokoldalúsága és rugalmassága miatt. Egyszerű oldalon és nagyívű UNESCO projekten is dolgoztam, dolgozom.
Szeretem, ha ügyfeleim barátokká válnak és problémáikban, kérdéseikben hosszan, segítőkészen elkisérhetem őket.

Ügyfelek száma

Visszatérő ügyfelek

Nemzetközi oldalak

Barátaim száma

Három hete lett kész a Dániel által készített weboldalam és már kétszer is visszahozta az árát! Három hét alatt…

Dr. Óvári Péter

Fogorvos, tulajdonos, Gdental Fogászat

Saját magam akartam weboldalt készíteni. Több hónapot kínlódtam vele, de valami borzalom lett! Barátom ajánlotta Dánielt. Megmutattam szégyenkezve, hogy mit csináltam és elmondtam mit szerettem volna. Pár hétre rá, működő, elegáns honlapom volt. Olyan, amilyenre vágytam!

Varró Mónika

Leültünk egy kávé és a Dániel laptopja mellé és elmondtam mit szeretnék. Meghallgatta, jegyzetelt, rajzolt, majd lelkesen vázolta, hogy mit kellene a weboldalammal a cégről közölnöm. Hogyan, hogy jó legyen, hasznos legyen az ügyfeleimnek is, nekem is! Kreatív volt, eleve marketinges szemlélettel. Az oldal gyönyörű lett. Nem is gondoltam volna, hogy a száraz beszámolómból ilyen dizájnos anyag kerekedhet ki. És rajta van minden, úgy ahogy szerettem volna, de én magam elképzelni sem tudtam volna jobban! Köszönöm!

Márton Tibor

AgroTeam

Ez szép munka, köszönöm! Nagyszerű lett! 🙂

Seres István

Cégvezető, tulajdonos , Truck-Repair Kft.

Kapcsolat

11 + 11 =